الکساندر گراهام بل

الکساندر گراهام بل

الکساندر گراهام بل

گرفت از روستاهای عجیب و مرموز ایران است که به دلیل داشتن گورستان های زیرزمینی و دفینه های قبل از میلاد به یک مکان شگفت انگیز باستانی تبدیل شده است. کارشناسی و رمزگشایی آثار و علائم و نشانه گنج و دفینه در حیاط خانه های قدیمی … من می خواهم تاکید کنم هنگامی که هر یک از این مواد بیرون آمد آن مکان باید کدگذاری شود موقعیت علامت پنهان باید با در نظر گرفتن جهت نشان داده شود یا یادداشت شود این گونه علائم در رده سنگ آسیاب، دهان کوزه (O) قرار دارند. وی چندسالی در اسارت سارگون دوم بود و مادها بهعنوان فرمانبرداران و باجگذاران آشور، دچار فقر و از همپاشیدگی شدند و آشوریان، دیاکو را بهعنوان کسی که همیشه مطیع آشور باقی بماند و خراج خود را بهطور مرتب به دربارهٔ آشور بپردازد و از جهات دیگر حتی از نظر تأمین نیروی نظامی برای آشوریان بههنگام درگیرشدن آشور در جنگ متعهد شود، وی را آزاد کردند و سپس او بهعنوان رهبر قطعی و احتمالاً پادشاه مادها برگزیده شد. غزنویان نوشتههای تاریخی به زبان فارسی تدوین کردند. برگرفته از: حسندوست. فرهنگ ریشهشناختی زبان فارسی، جلد سوم. م سلسله سوم اور توسط ایلام واژگون میشود.

بر پایه این فهرست دیده میشود که در این میان بیشترِ این وام واژگان برگرفته از زبانهای عربی، فرانسوی، فارسی، ایتالیایی، انگلیسی، و یونانی و لاتین و آلمانی و روسی است. ق به دوره سلجوقی- ایلخانی تاریخگذاری میشود. ایلامیان از آغاز دوره پیشایلامی تا پایان دوره ایلام نو، حدود ۲۶۶۱ سال در جنوب غربی ایران زندگی و حکومت میکردند. ولی نقاشی به وسیله قالب و مهر بر روی پارچه گویا قبل از حمله مغول، در دوره سلجوقی مرسوم بودهاست. آثار تمدنی ایلامیان که در انشان و در شوش یافته شده نشانی از تمدن شهری بزرگی در آن دوران بودهاست. پادشاهان این دودمان از پارسیان بودند و تبار خود را به «هخامنش» میرساندند که سرکردهٔ خاندان پاسارگاد از خاندانهای پارسیان بودهاست. پس از این جنگ، ایلام هرگز به عنوان یک قدرت مستقل ظاهر نگردید. این نماد درکل نشان از آرامگاه دارای هدایا وجواهرات صاحب قبر که نشان از مقبره یک بانوی بلند مرتبه و از خانواده ثروتمند درزمان خود است باید بدونید که قبر تا خود نماد فاصله زیادی ندارد و نهایت 10 متر حداکثر محیط برسی شماست که دم و جهت چشمها و نوک کبوتر نشان دهنده مسیر میباشد. ارگ بلقیس که برجستهترین اثر این محوطه است که مساحتی بالغ بر ۵/۵۱۷۱۲ متر مربع را دربر گرفته و ۳۰ برج در اندازههای مختلف در گرداگرد آن تعبیه شده و از هر سو با خندق احاطه شده است.

ایران باستان دورانی از تاریخ ایران را در بر میگیرد که با تشکیل شاهنشاهی ماد آغاز و با حمله اعراب به ایران و سقوط شاهنشاهی ساسانی پایان مییابد. نتوانسته بودند چنان پیشرفتی بیابند که سبب همگرایی و اتحاد و سازمانیافتگی قبایل و طوایف پراکندهٔ ماد بر محور یک رهبر و فرمانروای برتر و واحد شده باشد، بهطوریکه بتوان وی را پادشاه کل سرزمینهای مادنشین نامید؛ برخلاف آنچه هرودوت، چند سده بعد دربارهٔ دیاکو میگوید. پادشاهان آشور در ضمن لشکرکشیهای پرشمار خود به قلمرو سکونت مادها، همواره با شمار فراوانی از «شاهان محلی» (حاکمان مستقل شهرهای مختلف) روبهرو بودهاند و نه یک پادشاه واحد حاکم بر کل سرزمینهای مادنشین. این تپانچه با تعداد نسبتاً کمی از قطعات ساخته شده (تقریباً یک دوم تعداد قطعات معمولی اسلحههای مشابه، که هر کدام قابل تعویض هستند و نیازی به تنظیم دستی نیز ندارند). هیچکدام از این فرضیهها نتوانستهاند پذیرش همه دانشگاهیان را بهدست آورند، چرا که این جستار با سیاست پیوند خورده و هر یک از نژادهای این خانواده زبانی میخواهد خود را وارث خاستگاه آغازین بداند.

پیدایش نگارش در ایلام با سومر موازی بود و خط میخی ایلامی، از هزارهٔ سوم پیش از میلاد توسعه یافت. تمدن ایلامیان از راه دریایی و بلوچستان با تمدن دره سند در هند و از راه شوش با تمدن سومر مربوط میشدهاست. چندی پیش در ارمنستان کاوشهایی باستانشناسی رخ دادهاست که با انقلابی در بازنگری نظریه خاستگاه هندواروپاییان (آریاییان، آناتولیاییها و اروپاییان) و زبانهای هندواروپایی نظریه کهن دربارهٔ مهاجرت به فلات ایران را وارونه کرده و سویه این مسیر مهاجرتی را از ایران دانستهاست و موجب رد نظریه مهاجرت آریاییان به ایران شده است. شمار زیادی سایتهای پیش از تاریخ در سراسر فلات ایران وجود دارد که به وجود فرهنگهای باستانی و سکونتگاههای شهری در هزاره چهارم پیش از میلاد گواهی میدهند. از حدود ۳۳۵۰ تا ۲۵۰۰ سال پیش از دوران مشترک نیز، شمال باختری ایران بخشی از تمدن کورا-آراکس بود. شاهنشاهیای در دوران باستان بود که بهدست کوروش بزرگ بنیاد نهاده شد. این بنا در حمله آشور بانیپال به همراه تمدن ایلامی نابود شد و پس از آن زیر خاک از دیدهها ناپدید گردیده بود تا دوران کنونی که توسط رومن گریشمن ایلامشناس فرانسوی خاکبرداری گردید. پایان دوران ایلام، در سال ۶۳۹ پیش از میلاد با حمله آشوربانیپال شاه آشور به ایلام رقم خورد.


اینجا
این سایت
این لینک
منبع
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت